Referencer

Her er eksempler på kunder vi har hjulpet, enten som leverandører af hele hjemmesider med grafik, design og selve hjemmesiden – eller dele af arbejdet, hvor kunden for eksempel selv leverer det grafiske oplæg og vi omdanner det til en hjemmeside. Der er også eksempler hvor vi har foretaget projektledelse af større udviklingsopgaver!

Veliline

Vi importerer, handler og distribuerer dekorativ belysning til hele boligen, såvel ude som inde!

0 comments

Certiqa

Moderne nyhedsbrevssystem, med tilkoblet automatik til disitribution af artikler i nyhedsbrev, Facebook, Linkedin med mere. Indbygget sprogstyring på alle sider.

0 comments

FC Skanderborg

Live score med integration til DBUs database For FC Skanderborg der af UEFA er valgt til Europas bedste fodboldklub, har vi lavet integration med DBU’s systemer så der kan vises Live score på forsiden til hjemmekampe, og der kan trækkes stillinger og tabeller for alle klubbens hold. Der er derudover indbygget webshop med drop shipping…

0 comments

Nemaftensmad

Tag et kig på menuen nedenunder og bestil til de dage, hvor vi må få lov til at give en hjælpende hånd i køkkenet. Husk at din virksomhed skal være tilknyttet nam, for at du kan bestille aftensmad. Det kræver blot et godkendt køleskab på jeres arbejdsplads, så det er nemt at komme i gang!

0 comments

Senior Vikar

Vikarsystem med tilkobet CV-database med fuld geo-IP søgbarhed fra forsiden, afhængigt af ens lokalitet. Fokus på at få seniorer i meningsfyldte vikararbejder og udnytte kompetencerne.

0 comments

Aura Podio integration

Udviklet og servicerer kommunikationsløsning med CRM-værktøjet Podio, der integrerer med Aura Energi’s hjemmeside til fremvisning af fejlmeldinger for lysmaster i kommunerne Skanderborg, Silkeborg og Odder.  

0 comments

Corit Advisory

Pixel-perfect hjemmeside udfra kundens grafikers designoplæg.

0 comments

Galten Børnehave og Vuggestue

I en børnehave og vuggestue vil pædagogerne helst være på gulvet, hvor de kan mærke de gør en forskel. Via vores effektiviseringer og en hjemmesidekalender der synkroniserer med Facebook begivenheder, personale og forældres mobiltelefoner og meget mere, så sikrer vi at alle automatisk bliver informeret og giver mere tid til børnene. Derudover udviklet automation omkring…

0 comments

YouMe Shopping

Gør et kup hver uge og få en god gerning med i købet! Lavet integration, så borgerens køb samtidig giver mulighed for at give en donation til en godtgørende forening efter brugerens eget valg.

0 comments

Tænketanken VM

Tænketanken VM er en debatside.

0 comments

Galten FS

Galten FS er en stor flerstrenget sportsforening hvor der er et stærk fokus på fællesskabet. For Galten FS er der lavet integration til Skanderborg Kommunes bookingsystem, egen hjemmeside og Dans Håndboldforbunds hjemmeside, så f.eks. skærme i hallen samtidig kan vise hvilke lokaler der er booket hvornår, hvilke kommende aktiviteter der er i hallen og hvilke…

0 comments

YouMe Family

Med både hjerne og hjerte!

0 comments

Nyheder

  • Forbudt at opkræve kortgebyrer fra private

    Fra 1. Januar 2018 ændres reglerne i Danmark og resten af EU for opkrævning af kortgebyrer, så det ikke længere er tilladt at opkræve betalingskort fra EU forbrugere/privatpersoner, Specifikt forbydes det at opkræve betalingskortgebyrer (surcharges) ved betalinger foretaget med forbrugerkort (consumer cards) udstedt af en bank/kortudsteder indenfor EU, uanset om det er debetkort eller kreditkort. Det er…

Kontakt Tikweb ®

Kasper Tikjøb
Ildsjæl, webudvikler og projektleder
Mobil: 29 84 76 22
Skype: kasperta
Email: kasper@tikweb.dk